Familie Ave
Website

De Eerste Week B&B De Hemel op Aarde

Per Oktober 2021 hebben we "Het Witte Huis" in de verkoop gedaan en uiteindelijk heeft de overdracht op 20 december 2021 plaatsgevonden.

Aangezien de laatste werkdag van Gerry pas op 23 december 2021 was, zijn we in de tussentijd neergestreken in Helmond om de tijd te kunnen overbruggen tussen de verkoop van ons huis en ons vertrek naar Spanje.
Loca onze Boerboel heeft de eer om de emigratie volledig mee te maken en zal met ons meereizen naar Spanje.
Ons tijdelijk logeer adres was "De Hemel op Aarde" een B&B in Helmond aan de Meanderlaan 2A. De website www.benbhemelopaarde.nl hier hebben we vertoefd tot ons vertrek op 2e Kerstdag.
Regelmatig toch nog bezoek gehad van kinderen en kleinkinderen om een KFC, Pizza, McDonalds of een andere gezonde maaltijd gezamenlijk te kunnen nuttigen.
Erg prettig was ook dat we nog een heerlijke maaltijd met dito wijn hebben kunnen nuttigen bij onze oude buren op de Slenk.
Op 24 december 2021 zullen wij ons uitschrijven uit de gemeente Gemert en zullen we een aantal dagen stateloos zijn tot we onszelf kunnen inschrijven in Alhaurin de la Torre in Andalusie. Uiteindelijk zullen we vanuit hier gaan zoeken naar woonruimte in de provincie Cadiz, in een van de plaatsen El Puerto de Santa Maria, Chiclana de la Frontera, Conil de la Frontera, Chipiona, San Lucar de Barrameda.